Jump to content
Chuckie

There are 3 types of iridescence:

Recommended Posts

http://ausaqua.net/forum/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107333

http://ausaqua.net/forum/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107338

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey none of these links work anymore since the forum upgrade (this may be an issue actually for a few posts....)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an issue for every post done before the upgrade :( Many have had to go back and fix all the links in their signatures as well...

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an easy fix for this... Delete the text in red and it will load :)

http://ausaqua.net/forum/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107057

Updated all the links in chronological order of the above posts :)

http://ausaqua.net/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107057

http://ausaqua.net/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107333

http://ausaqua.net/index.php?showtopic=10138&view=findpost&p=107338

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome stuff now Micheal just need to do it to every single post or the past 7 years :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

All he needs to do is a *regex* (damn autocorrect saying reflex) function searching for ausaqua.net/forum/index and replace with ausaqua.net/index

Now saying that he probably doesn't have direct control over server files so won't be able to. Otherwise I could probably design a script that altered the file itself rather than going to each thread online.

Edited by Hachi

Share this post


Link to post
Share on other sites

I might be able to get the techies to do it for me. Although I do have access to the database files I have no idea how to do anything with it.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

If we can't get the techies can someone make a post it the tech help sections or what not for newbs like me? I'm on my phone but hachi/razzi/BT????

Share this post


Link to post
Share on other sites

micheallllll
tech stuffffff
get all these old links workingggggg
happy 2014 everyone :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tech said:

It looks like you may need to add a new /forum/ directory and add a .htaccess file to redirect all requests to /forum/index.php to /index.php.

I Googled. I fixed it. This is me now.

dancingbaby.gif

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it bad that I don't work on webpages at all (I appall the things) yet I understood what the techies wanted.....

I'm just gunna leave the forum and become a techie now. No more fishies for me ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dancing in my nappy.

The techies have access to the site. They could have just done it for me in the time it took to type that response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...